ZorgAccent organiseert voor tweede keer een banenmarkt

Met rondleiding op historisch terrein Krönnenzommer

ZorgAccent heeft een ruim aanbod aan vacatures zowel binnen haar woonzorglocaties, de wijkverpleging als ook in hulp bij de huishouding. ZorgAccent is op zoek naar verzorgenden IG of (wijk)verpleegkundigen, flex medewerkers, woonbegeleiders, medewerkers huishoudelijke ondersteuning en vrijwilligers. Ook jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk in de zorg of in de huishouding bij cliënten, zijn van harte welkom op deze banenmarkt.

Rondleiding

Tijdens de banenmarkt wordt er om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur een rondleiding gegeven op het historische terrein van voormalig sanatorium Krönnenzommer. Ook kunt u een bezoek brengen aan chocolaterie Twente Decadente. Meer informatie over de banenmarkt: https://www.zorgaccent.nl/nieuws/
Ook op Facebook en Instagram/talentvoorzorgaccent vind je informatie over deze markt.

Training en scholing

Op de markt geven medewerkers hier graag meer informatie over. Overigens biedt ZorgAccent al haar medewerkers de mogelijkheid zich via training en scholing verder te ontwikkelen. Dit vanuit de onderliggende gedachte dat de individuele medewerker de kwaliteit van zorg bepaalt.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer