Hulpmiddelen op maat met de ThuisScan

We willen allemaal graag langer zelfstandig blijven wonen. De zorg- en welzijnshulpmiddelen van Medipoint kunnen daar een positieve bijdrage aan leveren.

Tegenwoordig worden we met z’n allen niet alleen ouder, we blijven ook mobieler. En actiever. Gelukkig maar. Want zo lang mogelijk zelfstandig in u eigen huis blijven wonen, dat willen we natuurlijk allemaal. Dankzij de hulpmiddelen van Medipoint kan het gewoon. Stuk voor stuk maken ze een wereld van verschil.

ThuisScan

Met de ThuisScan onderzoeken onze experts samen met u wat er slimmer, handiger en praktischer kan in en rond het huis. Niet alleen voor nu, maar ook in de nabije toekomst.

Samen kijken we met behulp van de ThuisScan naar uw woonwensen en -behoeften.

Is er behoefte aan meer comfort in huis met een sta-opstoel om zelf soepel te kunnen zitten en opstaan? Kleine hulpmiddelen zoals een wandbeugel in de gang of op het toilet bieden meer grip en ondersteuning bij het lopen of opstaan. Is er ruimte voor een traplift als traplopen moeilijker gaat? Tijdens het bezoek van de adviseur krijgt u een op maat gemaakt en vrijblijvend advies aan de hand van een uitgebreide checklist.

Nieuwsgierig geworden?
Heeft u interesse in één of meer aanpassingen voor thuis, dan kijken we wat het voordeligste is: lenen, huren of kopen. We zorgen dat u de oplossing zo snel mogelijk in huis hebt, zodat u direct geholpen bent.

Kosten?
Het bedrag dat u betaalt voor de ThuisScan (eenmalig € 59,99) krijgt u terug, als u zorghulpmiddelen of diensten afneemt ter waarde van minimaal € 400,-.
Een ThuisScan aanvragen kan op medipoint.nl/thuisscan

ZorgAccent-thuiszorg-zelfstandig-wonen

Thuisdemonstraties

U kunt zelf uw afspraak inplannen. Onafhankelijk en keuze uit meerdere merken. Landelijke dekking en altijd een Medipoint winkel bij u in de buurt. Ook bij Medipoint: onderhoud en reparatie.

Maak vrijblijvend een afspraak: Bel onze klantenservice op T. 088 102 0100 of vul in online het afspraakformulier in.

Gaat u liever naar de winkel? Bezoek dan onze demodagen. laat u informeren, probeer producten uit en profiteer van hoge kortingen. Kijk voor meer informatie op www.medipoint.nl/demodagen

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer