Zoeken
Lees voor

Kookboek: Koken net als Thuis

80 pagina's met smakelijke recepten uit oma's keuken

Verlangt u ook wel eens terug naar de gerechten die u thuis bij uw (groot)ouders at? Ogenschijnlijk eenvoudige gerechten, gemaakt van producten uit eigen moestuin. Maar die – als u ze zelf probeert te koken – toch lastig te maken zijn. Want welke ingrediënten gebruikte moeder ook alweer?

Dit kookboek geeft grootmoeders geheime recepten prijs, zodat u vanaf nu ook zelf of met een kookgroepje de lekkerste nostalgische gerechten op tafel kunt zetten.

Het kookboek is samengesteld door: Maurice Kempe kwaliteitsmedewerker en kok van ZorgAccent. U kunt het kookboek hier bestellen.

Wat kost het?

Prijs: € 17,50
Ledenprijs: € 12,50.

Vermeld uw lidnummer om gebruik te maken van de korting. De verzendkosten zijn €4,00. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt het kookboek verstuurd naar het opgegeven adres.

Samen eten met een snufje koken

Na het succes van het kookboek ‘Koken, Net als Thuis’ organiseert ZorgAccent ‘samen eten met een snufje koken’. ZorgAccent organiseert samen met kok Gertjan Tempert ‘samen eten met een snufje koken’. Tijdens deze middag bereiden wij nostalgische recepten uit ons kookboek. Het menu bestaat uit drie gerechten uit grootmoeders tijd met ter afsluiting en kopje koffie met een bonbon. U mag de kok een handje helpen. Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd en ontmoet anderen uit de buurt of wijk. Centraal staat de gezelligheid.

Meer boeken gemaakt door ZorgAccent

Met dit boek vol praktijkverhalen, hopen we u als lezer inzage te geven, te inspireren en te overtuigen.

Lees meer

In het boek ‘Accent op Korsakov’ laten we zien dat de manier van begeleiden bepalend is voor de kwaliteit van leven van de cliënt.

Lees meer

Het werken met mensen met deze bijzondere ziekte vormde de inspiratiebron voor de gedichten in zijn boek.

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer