Kookboek: Koken net als Thuis

80 pagina's met smakelijke recepten uit oma's keuken

Verlangt u ook wel eens terug naar de gerechten die u thuis bij uw (groot)ouders at? Ogenschijnlijk eenvoudige gerechten, gemaakt van producten uit eigen moestuin. Maar die – als u ze zelf probeert te koken – toch lastig te maken zijn. Want welke ingrediënten gebruikte moeder ook alweer?

Dit kookboek geeft grootmoeders geheime recepten prijs, zodat u vanaf nu ook zelf of met een kookgroepje de lekkerste nostalgische gerechten op tafel kunt zetten.

Het kookboek is samengesteld door: Maurice Kempe kwaliteitsmedewerker en kok van ZorgAccent. U kunt het kookboek hier bestellen.

Wat kost het?

Prijs: € 17,50
Ledenprijs: € 12,50.

Vermeld uw lidnummer om gebruik te maken van de korting. De verzendkosten zijn €4,00. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt het kookboek verstuurd naar het opgegeven adres.

Samen eten met een snufje koken

Na het succes van het kookboek ‘Koken, Net als Thuis’ organiseert ZorgAccent ‘samen eten met een snufje koken’. ZorgAccent organiseert samen met kok Gertjan Tempert ‘samen eten met een snufje koken’. Tijdens deze middag bereiden wij nostalgische recepten uit ons kookboek. Het menu bestaat uit drie gerechten uit grootmoeders tijd met ter afsluiting en kopje koffie met een bonbon. U mag de kok een handje helpen. Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd en ontmoet anderen uit de buurt of wijk. Centraal staat de gezelligheid.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer