Reparatieservice voor elektrische apparaten

Voor een snelle en vakkundige reparatie bij elektrische apparaten

De reparatieservice komt aan huis en biedt hulp aan mensen die het lastig vinden om met elektriciteit te werken of met mobiele telefoon en tablet. De reparatieservice repareert niet alleen maar nemen ook de tijd voor mensen en geven uitleg indien gewenst.

Reparatie Almelo repareert de meest uiteenlopende elektrische apparaten zoals: mobiele telefoon, computer, wasmachine, magnetron, televisie, stofzuiger en lampen ophangen of vervangen. De reparatieservice werkt uitsluitend met originele onderdelen en geven maar liefs een jaar garantie op het vervangen onderdeel.

Prijsafspraken

Voor leden van Zorgaccent PLUS: €30,00 per uur op vertoon van uw ZorgAccent PAS. Niet leden betalen €35,00. De reparatie Almelo berekent geen voorrijdkosten in de gemeente Almelo, Wierden, Vriezenveen en Tubbergen. De voorrijdkosten voor de omliggende plaatsen: vanaf €5,00 tot maximaal €10,00. Prijsafspraken in overleg. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak met Peter Struik T. 06 24808619 of stuur een mail naar: info@reparatiealmelo.nl

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.0

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer