Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is

Herkent u zichzelf als een slechte slaper of kent u iemand die slecht slaapt? Kom dan naar de bijeenkomst

Wanneer u lekker slaapt voelt u zich energieker, blijer maar ook geconcentreerder, vitaler en bent u minder vatbaar voor ziekte. Maar na 1 dag niet goed geslapen voelen we ons echter al duidelijk minder. Gelukkig is dat snel hersteld door eenvoudig de volgende nacht wel goed te slapen.

Maar misschien behoort u wel bij de 30% van de mensen die continu problemen met slapen hebben. Mogelijk dat u merkt dat u daardoor vaak minder goed functioneert.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u algemene informatie en tips en ervaart u een aantal oefeningen om het slapen te verbeteren. U krijgt een beter inzicht in uw slaappatroon en wat u moet doen om beter te slapen.

De bijeenkomst wordt gegeven door een deskundige en ervaren slaaptherapeut.
Data: donderdag 12 november 2020. = geannuleerd in verband met het Coronavirus om verspreiding te voorkomen. Nieuwe data wordt: voorjaar 2021.
Tijd: 19.30 – 21.00 uur.

Informatie, aanmelden en locatie bijeenkomst

Neem rechtstreeks contact op met Tom Hulleman T. 06 38403851
Locatie:
Medisch Centrum, Zeearend 2 in Almelo.
Kosten: € 5,00 per persoon inclusief koffie/ thee en materialen. Graag contant en gepast betalen bij aanvang bijeenkomst.

Wilt u niet zolang wachten en eerder met uw slaapproblemen aan de slag?

Neem dan direct contact op. De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering van Fysiotherapie, dus in de meeste gevallen wordt de slaaptherapie volledig vergoed.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer