Wonen met gemak: slim en in een comfortabele omgeving

ZorgAccent informeert en ondersteunt u in comfortabel en aangenaam wonen in uw eigen woonomgeving

U woont met plezier in uw woning. En het liefst wilt u er zolang mogelijk comfortabel blijven wonen. Neemt u uw huis eens kritisch onder de loep. Kunt u onbezorgd thuis blijven wonen, ook wanneer lichamelijke beperkingen om de hoek komen kijken?
Vaak kan er met kleine wijzigingen al een hoop worden bereikt. Het kan gaan om kleine of grotere woningaanpassingen in en om het huis. De adviseurs komen graag bij u langs voor een informatief adviesgesprek.

ZorgAccent heeft een samenwerking met verschillende organisaties die al uw woonvragen kunnen beantwoorden.

Huis blijft Thuis

Wilt u ook als u ouder wordt comfortabel blijven wonen in uw huidige koopwoning? En denkt u eraan uw woning hierop aan te passen door bijvoorbeeld een slaapkamer beneden in te richten of de badkamer te verbouwen? Het team van Huis blijft Thuis bespreekt graag de mogelijkheden met u. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via de mail: info@huisblijftthuis. Voor meer informatie bekijk de website.

Lubella wonen
Of het nu gaat om de aanschaf van een fauteuil, nieuwe gordijnen of een aanpassing aan uw keuken. U krijgt deskundig en vrijblijvend advies. U hoeft de deur niet uit! De adviseur komt bij u thuis!

Maak vrijblijvend een afspraak met de Lubella adviseur. Voor meer informatie kunt u ook de website bezoeken.

Zlimthuis
Iedereen wil graag veilig en fijn wonen. Daarom heeft Zlimthuis slimme woonoplossingen op het gebied van comfort en zorgeloos leven waarin u zelf uw eigen woongeluk bepaalt. Nu, en in de toekomst. Onze Zlimthuis experts bieden u persoonlijk advies op maat in onze Beleefhuis in Doetinchem of Hoogeveen. Daar kunnen wij u gelijk van alles werkend laten zien op het gebied van fijn en veilig wonen. Of de Zlimthuis expert komt bij u thuis met de Thuisscan. Voor meer informatie bekijk de website.

Lang zult u wonen
De adviseur van Lang zult u wonen komt bij u langs en geeft praktische tips en adviezen. Per ruimte in huis wordt bekeken en er wordt indien nodig advies gegeven waarop u moet letten om veilig en comfortabel te blijven wonen en wat er verbeterd kan worden. Dat hoeven niet altijd ingrijpende verbouwingen te zijn. Vaak kan de veiligheid al verhoogd worden met kleine aanpassingen of het veranderen van de inrichting. Lang zult u wonen is een gemeentelijk initiatief kijk op de website en geef aan in welke gemeente u woont.

Vraag naar de mogelijkheden om comfortabel te wonen bij bovenstaande organisaties. Er kunnen adviesgesprekken plaatsvinden waar mogelijk kosten aan zijn verbonden. Informeer voordien naar de kosten.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer