Zoeken
Lees voor

Zorgcollectief: Menzis, Univé en Zilveren Kruis

Kies voor ZorgAccent PLUS Zorgcollectief.

Goed verzekerd en profiteren van korting op uw zorgverzekering. De collectviteitsverzekeringen is speciaal voor leden van ZorgAccent PLUS. We hebben met drie zorgverzekeraars afspraken gemaakt zodat wij de beste zorg tegen de voodeligste premie kunnen aanbieden. 1. Menzis. 2. Univé. 3. Zilveren Kruis.

Houdt u ZorgAccent PAS met persoonlijke lidmaatschapnummer bij de hand als u contact opneemt met de zorgverzekering.

Bij Menzis krijgen leden 4% korting op de basisverzekering en 5% op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie zie www.menzis.nl en vul uw collectiviteitstnummer in: 45778.

Menzis heeft een online Gezondheidsprogramma ontwikkeld: Samen gezond: een programma met bijbehorende app. SamenGezond is een gezond steuntje in de rug, en u helpt om het maximale uit u leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit. Al meer dan 750.000 mensen doen mee aan SamenGezond. Zet ook de eerste stap naar een gezondere leefstijl en meld je aan  via de website. Ook als je niet verzekerd bent bij Menzis!

Bij Zilveren Kruis krijgen leden bij de beter af polis vanaf 1 januari 2020
2,5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende, tand en reisverzekering met ZorgAccent collectiviteitnummer: 207600611. Voor meer informatie zie de website.

Meer voordeel
Gratis het pakket Extra aanvullend Thuiszorg bij een aanvullende verzekering.
Wij maken het u graag gemakkelijk. In Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zaken online.

U krijgt beter inzicht in uw zorg met de Zorgverkenner. Uw vergoeding wordt binnen 2 werkdagen uitbetaalt als u uw zorgkosten declareert via Mijn Zilveren Kruis of via de App.

Bij Univé krijgen leden vanaf 1 januari 2020 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering van de Zorgpolis Goed, Beter, Best polis. Ook krijgen leden 5% korting op de premie autoverzekering in combinatie met de collectiviteitspakket van ZorgAccent. Uw collectviteitnummer is: uF89kN51.

Lidmaatschap ZorgAccent retour als u een basis en een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij Univé (met uitzondering van tandverzekering).

Naast korting op uw collectieve verzekering van Univé ontvangt u bij Univé uw ZorgAccent lidmaatschap van € 16,00 retour. De uitbetaling van het lidmaatschap loopt via de reguliere weg van Univé. U kunt het declaratieformulier downloaden via de website.

Meld hierop uw klantnummer en/of BSN-nummer inclusief naam, adres, en woonplaats gegevens. Voeg als bijlage een kopie van uw ZorgAccent PAS. Het declaratieformulier sturen naar: Univé verzekeringen, Afdeling declaraties, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven.

Informatie of aanmelden
U kunt zelf informatie opvragen bij een van de zorgverzekeraars en aanmelden met de collectiviteitnummer en lidnummer van ZorgAccent. U kunt onderstaande formulier volledig invullen en klik op aanmelden. Dan melden wij u aan bij de zorgverzekering. U ontvangt een bevestiging per mail. Voor 1 januari ontvangt u informatie van uw zorgverzekering.

Snel geregeld!

Meer ZorgAccent PLUS

Voelt u zich wel veilig in en om uw huis? ZorgAccent geeft handige en veilige tips in samenwerking met de Brandweer.

Lees meer

ZorgAccent geeft praktische tips om in 'balans te blijven'. Het accent ligt op behoud van gezondheid en zelfredzaamheid.

Lees meer

De overheid wil dat we zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dat betekent dat u vaker te maken krijgt met extra zorgtaken.

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer