Zorgcollectief: Menzis, Univé en Zilveren Kruis

Kies voor ZorgAccent PLUS Zorgcollectief.

Goed verzekerd en profiteren van korting op uw zorgverzekering. De collectiviteitverzekering is speciaal voor leden van ZorgAccent PLUS. We hebben met drie zorgverzekeraars afspraken gemaakt zodat wij de beste zorg tegen de voordeligste premie kunnen aanbieden. 1. Menzis. 2. Univé. 3. Zilveren Kruis.

Houdt u ZorgAccent PAS met persoonlijke lidmaatschapnummer bij de hand als u contact opneemt met de zorgverzekering

Bij Menzis krijgen leden 3% korting op de basisverzekering en 5% op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie zie www.menzis.nl en vul uw collectiviteitnummer in: 45778.

Menzis heeft een online Gezondheidsprogramma ontwikkeld: Samengezond: een programma met bijbehorende app. SamenGezond is een gezond steuntje in de rug, en u helpt om het maximale uit u leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit. Al meer dan 750.000 mensen doen mee aan SamenGezond. Zet ook de eerste stap naar een gezondere leefstijl en meld je aan via de website. Ook als je niet verzekerd bent bij Menzis!

Bij Zilveren Kruis krijgen leden bij de beter af polis vanaf 1 januari 2020
2% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende en tandverzekering met ZorgAccent collectiviteitnummer: 207600611. Voor meer informatie zie de website.

Meer voordeel
Gratis het pakket Extra aanvullend Thuiszorg bij een aanvullende verzekering.
Wij maken het u graag gemakkelijk. In Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zaken online.

U krijgt beter inzicht in uw zorg met de Zorgverkenner. Uw vergoeding wordt binnen 2 werkdagen uitbetaalt als u uw zorgkosten declareert via Mijn Zilveren Kruis of via de App.

Bij Univé krijgen leden vanaf 1 januari 2020 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering. Ook krijgen leden 5% korting op de premie autoverzekering in combinatie met de collectiviteitspakket van ZorgAccent. Uw collectiviteitnummer is: 7218 of zie de website voor meer informatie: www.unive.nl/zaplus.

Lidmaatschap ZorgAccent retour als u een basis en een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij Univé

Naast korting op uw collectieve verzekering van Univé ontvangt u bij Univé uw ZorgAccent lidmaatschap van € 16,00 retour. De uitbetaling van het lidmaatschap loopt via de reguliere weg van Univé. U kunt het declaratieformulier downloaden via de website: www.unive.nl/zaplus of voor meer informatie.

Meld hierop uw klantnummer en/of BSN-nummer inclusief naam, adres, en woonplaats gegevens. Voeg als bijlage een kopie van uw ZorgAccent PAS. Het declaratieformulier sturen naar: Univé verzekeringen, Afdeling declaraties, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven.

Informatie of aanmelden
U kunt informatie opvragen bij Univé, Menzis of Zilveren Kruis en aanmelden met bovenstaande collectiviteitnummer en lidnummer van ZorgAccent.

U kunt ook onderstaande formulier volledig invullen en klik op aanmelden. Dan melden wij u aan bij de zorgverzekering. U ontvangt een bevestiging per mail. Voor 1 januari ontvangt u informatie van uw zorgverzekering.

Snel geregeld!

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer