Zorgcollectief: Menzis, Univé en Zilveren Kruis

Kies voor ZorgAccent PLUS Zorgcollectief voor de aanvullende verzekeringen vanaf 2023

Vanaf 1 januari 2023 zijn er een aantal wijzigingen betreft de vergoedingen bij uw zorgverzekering. De collectiviteitkorting vervalt op uw basisverzekering. De korting op de aanvullende verzekering blijft bestaan. Kies een pakket wat bij uw persoonlijke situatie past! Kijk en vergelijk bij de verschillende zorgverzekeraars.

ZorgAccent heeft met drie zorgverzekeraars afspraken gemaakt:
1. Menzis -5% korting op de aanvullende en tandartsverzekering-
2. Univé -10% korting op Collectief Aanvullend Goed, Beter en Best-
3. Zilveren Kruis -10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering-

Bij Menzis krijgen leden 5% op de aanvullende verzekering. Voor meer informatie zie www.menzis.nl en vul uw collectiviteitnummer in: 45778.

Menzis heeft een online Gezondheidsprogramma ontwikkeld: Samengezond: een programma met bijbehorende app. SamenGezond is een gezond steuntje in de rug, en u helpt om het maximale uit u leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit. Meld je aan via de website.

Bij Zilveren Kruis krijgen leden 10% korting op de aanvullende en tandverzekering met ZorgAccent collectiviteitnummer: 207600611. Voor meer informatie zie de website.

Meer voordeel
Gratis het pakket Extra aanvullend Thuiszorg bij een aanvullende verzekering.
Wij maken het u graag gemakkelijk. In -Mijn Zilveren Kruis- regelt u al uw zaken online. Bij de aanvullende verzekering -Extra Vitaal- zit een vergoeding voor mantelzorgvervanging 1 x 24 uur voor 3 maanden.

Bij Univé krijgen leden 10% korting op de aanvullende verzekering. Uw collectiviteitnummer is: 7218 of zie de website voor meer informatie: www.unive.nl/zaplus.

Lidmaatschap ZorgAccent retour als u een basis en een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij Univé

Naast korting op uw collectieve verzekering van Univé ontvangt u bij Univé uw ZorgAccent lidmaatschap van € 17,50 retour. De uitbetaling van het lidmaatschap loopt via de reguliere weg van Univé. U kunt het declaratieformulier downloaden via de website: www.unive.nl/zaplus of voor meer informatie.

Meld hierop uw klantnummer en/of BSN-nummer inclusief naam, adres, en woonplaats gegevens. Voeg als bijlage een kopie van uw ZorgAccent PAS en een Kopie van uw betaling lidmaatschap van ZorgAccent. Het declaratieformulier sturen naar: Univé verzekeringen, Afdeling declaraties, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven.

Informatie of aanmelden
U kunt informatie opvragen bij Univé, Menzis of Zilveren Kruis en aanmelden met bovenstaande collectiviteitnummer en lidnummer van ZorgAccent.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer