Heel ZorgAccent bakt! Doet u mee?

Deel uw recept en maak kans op een uniek bakboek

In 2021 brengen we een bakboek uit met recepten van cliënten, bewoners, vrijwilligers en medewerkers van ZorgAccent. Uw recept kan daar ook in komen te staan!

Deel uw favoriete bakrecept met foto’s en bakbenodigheden met ons. Wordt uw recept in het bakboek geplaatst, dan ontvangt u het boek gratis. Hoe leuk is dat?

bakken

Kent u ons kookboek ‘Koken net als thuis’? Het is gemaakt door collega’s Maurice Kempe en afdeling communicatie & vormgeving van ZorgAccent. Na het succes van deze eerste uitgave, mijmerden wij vaak over hoe leuk het zou zijn om hierop een vervolg te maken. Met het populaire TV-programma ‘Heel Holland bakt’ in ons achterhoofd, ontstond het idee om een boek met bakrecepten te maken. Dit keer met de titel: Heel ZorgAccent bakt. Een boek met bakrecepten van cliënten, bewoners, vrijwilligers en medewerkers van ZorgAccent.

Collega Hanneke Borkent, een van de oud deelnemers van het TV-programma ‘Heel Holland bakt’ heeft haar medewerking al toegezegd!

Heeft u een favoriet bakrecept? Deel het met ons!
Heeft u een lekker recept? Of vraag uw (groot)ouders eens naar hun favoriete recept van die heerlijke taart of koekjes. Deel het met ons! Zo ontstaat een boek vol heerlijke recepten van mensen uit uw directe omgeving en misschien ook wel van uzelf.

Mail uw recept met uw naam, telefoonnummer en door wie het bakrecept is gemaakt naar: plus@zorgaccent.nl

De lekkerste recepten plaatsen we in het ZorgAccent bakboek. Wordt uw recept geselecteerd dan ontvangt u als dank het ‘Heel ZorgAccent Bakt’- boek gratis!

Kookboek Koken, Net als Thuis bestellen?
U kunt het kookboek ‘Koken, net als thuis’ met grootmoeders recepten bestellen op deze website.

 

WEB_schwarzalder

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer