Heel ZorgAccent bakt! Doet u mee? (Genieten met een vleugje zorg 2019)

Artikel

Kent u ons kookboek ‘Koken, net als thuis’? Het is gemaakt door collega’s Maurice Kempe en afdeling communicatie & vormgeving van ZorgAccent. Na het succes van deze eerste uitgave, mijmerden wij vaak over hoe leuk het zou zijn om hierop een vervolg te maken. Met het populaire programma ‘Heel Holland Bakt’ in ons achterhoofd, ontstond het idee om een boek met bakrecepten te maken.

Dit keer met de titel: Heel ZorgAccent bakt. Een boek met bakrecepten van cliënten, bewoners, vrijwilligers en medewerkers van ZorgAccent. Collega Hanneke Borkent, één van de deelnemers aan het TV-programma heeft haar medewerking al toegezegd.


Wat is uw favoriete bakrecept?
Deel het met ons en vraag uw (groot)ouders ook eens naar hun favoriete recept van die heerlijke taart of koekjes. Zo ontstaat een boek vol heerlijke recepten van mensen uit uw directe omgeving en misschien ook wel van uzelf. We geven u alvast een voorproefje van heerlijke recepten: Schwarzwalder kirschtaart á la Hanneke Borkent en Tarte Tatin van peer & specerijen.

 

Mantelzorgen met een vleugje ondersteuning 
ZorgAccent organiseert inspirerende bijeenkomsten voor en door mantelzorgers

Een van de gastsprekes is Ingrid Keestra. Ze is schrijfster van het boek: Mantelzorger der liefde. Ingrid is mantelzorger voor haar moeder met dementie en ze vertelt haar ervaringen tijdens de bijeenkomsten.


Theater met een toefje zorg
Ook dit seizoen zijn er bijzondere theatervoorstellingen voor u geselecteerd in onze serie Theater met een toefje Zorg. We hebben een aantal waardevolle thema’s voor u uitgezocht, waaronder het gezelschap Tweeduster met mooie liedkes en vertelsels in onze eigen mooie moodersproake. Lees hier verder. 


Gemak, services en comfort

Wilt u thuis blijven wonen, maar heeft u  wat extra hulp nodig voor uw uiterlijke verzorging of een glazenwasser? Wij ondersteunen u graag voor extra gemak en comfort. Onze toppers komen graag naar u toe!

 

Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
Reina de Lange,

ZorgAccent PLUS

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer