Zorgwonen – zorgwoning ZorgAccent

Een zorgwoning is vergelijkbaar met een eigen appartement, maar dan met zorg in de buurt.

ZorgAccent biedt aantrekkelijke opties voor zorgwonen met een zorgwoning. U huurt uw eigen appartement of zorgwoning waar u zich thuis voelt en waar u zelf de regie voert. U blijft de activiteiten doen zoals u gewend bent en waarvan u houdt. En is het nodig dan kiest u uit het uitgebreide zorg- en dienstenaanbod dat 24/7 bij u in de buurt is. Zorgwoning nodig?

De Koppel in Almelo

De Koppel in Almelo is een locatie van ZorgAccent waar wijkverpleegkundigen en verzorgenden werkzaam zijn. Zij bieden zorg wanneer dat nodig is. Samen verleggen zij hoe u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Zij coördineren uw zorg en onderhouden contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de apotheek. En als het nodig is, kunnen ze bellen of mailen met andere zorgverleners of instanties.

De Koppel in Almelo; een zelfstandige zorgwoning

In De Koppel bieden wij verschillende woonvormen aan als zorgwoning. Zo kunt u uw eigen appartement huren waar u alle gelegenheid heeft voor het ontvangen van familie en vrienden. En blijft uw bezoek een nachtje logeren? Dan boekt u tegen een vergoeding de logeerkamer in De Koppel. Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Er is een sfeervol Grand Café inpandig, waar u binnenloopt wanneer u maar wilt. Hier serveren we heerlijke maaltijden bereid door de koks van Het Streekfornuus.

Meer informatie en inschrijven voor een zorgwoning

Om te wonen in een zorgwoning in de Koppel heeft u een WLZ-indicatie nodig. Als u een appartement bij ons wil huren, kan dat met een VPT. Met een Volledig Pakket Thuis krijgt u thuis zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U krijgt dezelfde zorg en begeleiding als in een zorgorganisatie. Voor meer informatie neemt kunt u contact opnemen met een van de cliëntadviseurs.

Bel T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stuur een mail sturen naar hurenmetzorg@zorgaccent.nl.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer