Verpleegkundige thuiszorg voor verpleging aan huis

Voor verpleegkundige thuiszorg en verpleging aan huis doet u een beroep op onze thuiszorg op maat.

We komen bij u aan huis met kennis van ziektes en ervaring met het verzorgen van wonden. Ook weten ze veel over dementie, zorg in de laatste levensfase en alles wat daarbij komt kijken. Er is altijd een wijkteam bij u in de buurt. Onze teams zijn zelfsturend en werken kleinschalig; dit betekent dat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft binnen het team. Dat is wel zo vertrouwd.

De verpleegkundige thuiszorg en verzorgenden komt bij u aan huis voor:

 • verpleegkundige handelingen zoals wondverzorging
 • het klaarzetten van medicijnen en deze toedienen
 • stomazorg
 • katheteriseren
 • verzorging ofwel Assistentie bij de Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) zoals:
  • aankleden en uitkleden
  • wassen en douchen
  • verzorging van de huid

 

Verpleegkundige thuiszorg met verpleging aan huis

De wijkverpleegkundige of verzorgende denkt met u mee, adviseert en zoekt waar nodig samen met u en uw mantelzorgers naar oplossingen. De wijkverpleegkundige coördineert uw zorg en houdt contact met uw huisarts, fysiotherapeut en andere zorgverleners bij u in de buurt.

Als u wenst adviseert de verpleegkundige thuiszorg u bij het leren omgaan met een beperking. Ook helpt de wijkverpleegkundige u bij de consequenties die ouderdom, ziekte en een handicap met zich meebrengen. Wilt u advies over medicijngebruik, hulpmiddelen of woningaanpassingen? Leg het eens voor aan uw wijkverpleegkundige.

 

Aanvragen verpleging aan huis

Voor verpleging aan huis en thuiszorg is geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Als verzekerde kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen met een team wijkverpleging in uw wijk of door te bellen met T. 0900 0678 (24/7 bereikbaar).

 

Wijkverpleging na ziekenhuisopname

Als u na uw ontslag uit het ziekenhuis, verzorging of verpleging thuis nodig heeft, regelt u dat via het transferbureau. Hier geeft u aan dat uw voorkeur uitgaat naar verpleegkundige thuiszorg van ZorgAccent.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer