Reparatieservice voor klussen thuis

Voor vakkundige klussen van elektrische apparaten en lekkende kranen...

De reparatieservice komt aan huis en biedt hulp aan mensen die het lastig vinden om met elektriciteit te werken of met mobiele telefoon en tablet. De reparatieservice repareert en herstelt niet alleen de klus maar neemt ook de tijd voor uitleg en advies indien gewenst!

De reparatieservice repareren en herstellen de meest uiteenlopende elektrische apparaten zoals:
mobiele telefoon, computer, tablets, laptops wasmachine, magnetron, kookplaten, televisie, stofzuiger, lampen ophangen of vervangen en tandheelkundig apparatuur..

Andere kluswerkzaamheden
Naast elektrische apparaten repareren is het ook mogelijk voor andere herstelklussen de reparatieservice in te zetten. Te denken valt aan lekkende kranen, repareren of vernieuwen van keukenkastjes, verplaatsen van apparaten. Leg uw klusvragen neer bij de reparatieservice Almelo. In overleg is veel mogelijk! De reparatieservice werkt uitsluitend met originele onderdelen en geven maar liefs een jaar garantie op het vervangen onderdeel.

 

Prijsafspraken

Voor leden van Zorgaccent PLUS: €40,00 per uur op vertoon van uw ZorgAccent PAS. Niet leden betalen €60,00. De reparatie Almelo berekent geen voorrijdkosten in de gemeente Almelo, Wierden, Vriezenveen en Tubbergen. De voorrijdkosten voor de omliggende plaatsen: vanaf €5,00 tot maximaal €10,00. Prijsafspraken in overleg. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak met de reparatieservice: Peter Struik T. 06 24808619 of stuur een mail naar: info@reparatiealmelo.nl
Of bekijk de website: www.reparatiealmelo.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer