Zoeken
Lees voor

Service voor uw ontspanning en gezelligheid

Ondersteuning bij ontspanning en gezelligheid

De een wordt gelukkig om samen met iemand anders leuke dingen te ondernemen, zoals naar het theater te gaan, of samen te eten. Weer een ander wil liever genieten van een goed boek. We vinden het fijn dat u kiest voor uw eigen geluk en ontspanning! We kunnen u daarbij helpen!

Theater met een toefje zorg

ZorgAccent organiseert in samenwerking met vier regionale theaters Theater met een toefje Zorg. De onderwerpen zijn heel divers en de voorstellingen uit deze serie hebben altijd iets te maken met het leven, gezondheid, en een toefje Zorg. We hopen dat u weer net zo enthousiast bent over de voorstellingen dan afgelopen jaren.

Meer ZorgAccent PLUS

Dit kookboek geeft grootmoeders geheime recepten prijs, zodat u vanaf nu ook zelf of met een kookgroepje de lekkerste nostalgische gerechten op tafel kunt zetten

Lees meer

De onderwerpen zijn divers en de voorstellingen van Theater met een toefje Zorg hebben altijd iets te maken met het leven, gezondheid en een toefje Zorg.

Lees meer

Na het succes van het kookboek Koken, Net als Thuis organiseert ZorgAccent Samen eten met een snufje koken. We bereiden nostalgische recepten uit ons kookboek.

Lees meer

Wij bieden een gezellige en leerzame workshop aan onder begeleiding van een professionele chocolatier.

Lees meer

Herinneringen zijn vluchtig. Het is fijn om herinneringen aan de hand van een fotoboek, of digitaal fotoalbum, vast te leggen. Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer