Zoeken
Lees voor

Mantelzorgen met een vleugje ondersteuning

Mantelzorgen is zorgen voor, zorg nodig hebben en zorgen voor elkaar! Het kan van korte duur zijn maar ook voor een langere periode. Jonge mantelzorgers, die opgroeien met een zieke- of lichamelijk beperkte ouder, broer of zus, komen zelf nogal eens zorg en begeleiding te kort. De zorg voor ouders, partners of buren in combinatie met een gezin en een baan zorgt voor extra zorgtaken. ZorgAccent informeert en ondersteunt u graag bij uw zorgtaken. Het is goed om te weten dat u niet alleen staat.

Ondersteuning met de gemaksservice aan huis
Om mantelzorgers een aantal dagelijkse dingen uit handen te nemen, biedt ZorgAccent PLUS een aantal handige gemaksservices aan huis. Zo kunt u de maaltijdservice of huishoudelijke hulp aanvragen. Daarnaast kunt u via ZorgAccent PLUS ook voordelig een thuiskapper, pedicure, audicien aan huis, of glazenwasser inschakelen. Wilt u als mantelzorger zelf een avondje uit? Dan kunt u een keuze maken maken uit de geselecteerde theatervoorstellingen onder de noemer Theater met een toefje Zorg.

Meer ZorgAccent PLUS

Mantelzorgers zijn onmisbaar. Niet alleen omdat steeds meer mensen hulpbehoevend zijn, maar ook door de vele bezuinigingen in de gezondheidszorg.

Lees meer

De overheid wil dat we zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dat betekent dat u vaker te maken krijgt met extra zorgtaken.

Lees meer

Herkent u zichzelf als een slechte slaper of kent u iemand die slecht slaapt? Kom dan naar de cursus.

Lees meer

Het Ontmoetingsplein brengt 55-plussers met elkaar in contact in verschillende wijken.

Lees meer

We hebben met drie zorgverzekeraars afspraken gemaakt zodat wij de beste zorg tegen de voodeligste premie kunnen aanbieden.

Lees meer

De Uitvaart Informatie Hulplijn is een centrale hulplijn waar u terecht kunt met al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg.

Lees meer

De kapper, pedicure, glazenwasser en reparatieservices komen bij u thuis wanneer het u uitkomt. Erg handig!

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer