Mantelzorgen met een vleugje ondersteuning

met een vleugje ondersteuning

Mantelzorgen is zorgen voor, zorg nodig hebben en zorgen voor elkaar! Het kan van korte duur zijn maar ook voor een langere periode. Jonge mantelzorgers, die opgroeien met een zieke- of lichamelijk beperkte ouder, broer of zus, komen zelf nogal eens zorg en begeleiding te kort. De zorg voor ouders, partners of buren in combinatie met een gezin en een baan zorgt voor extra zorgtaken. ZorgAccent informeert en ondersteunt u graag bij uw zorgtaken. Het is goed om te weten dat u niet alleen staat.

Ondersteuning met de gemaksservice aan huis
Om mantelzorgers een aantal dagelijkse dingen uit handen te nemen, biedt ZorgAccent PLUS een aantal handige gemaksservices aan huis. Zo kunt u de maaltijdservice of de reparatieservices aanvragen. Daarnaast kunt u via ZorgAccent PLUS ook voordelig een thuiskapper, pedicure, audicien aan huis, of glazenwasser inschakelen. Wilt u als mantelzorger zelf een avondje uit? Dan kunt u een keuze maken maken uit de geselecteerde theatervoorstellingen onder de noemer Theater met een toefje Zorg.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer