Workshop: chocolade maken met familie of vrienden

Chocolade maken tijdens de workshop bij Twente Decadente. Erg leuk en lekker!

Geniet u ook zo van lekkere chocolade? Wilt u het zelf maken? Heeft u een feestje, of wilt u met vrienden, familieleden of collega’s een leuk uitje? Wij bieden een gezellige en leerzame workshop aan onder begeleiding van een professionele chocolatier. Bij Twente Decadente beleef je de wereld van chocolade. Wat is er nu leuker om te zien hoe chocolade wordt gemaakt en de overheerlijke chocolade te proeven. De chocoladefabriek werkt met de beste, fairtrade grondstoffen en bereiden chocola en bonbons op een ambachtelijke manier. Uiteraard hebben wij voor Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerstmis, een speciaal assortiment.

Workshop Chocolade maken

U leert alle beginselen van het vak van het maken van chocola en bonbons tot leuke ontwerpen en teksten die erbij horen. Na afloop gaat u met overheerlijke eigen gemaakte chocolade naar huis.

Duur: 2 1/2 uur. De datum wordt in overleg met u gepland. .
Kosten: € 25,00 minmaal 6 personen. Bent u geen lid dan betaalt u € 28,50 per persoon.

U kunt zich aanmelden bij Twente Decadente in Hellendoorn T. 0548 612042.

Openingstijden

Twente Decadente is geopend van dinsdag t/m zondag 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Bezoekadres: locatie Kronnenzommer, Sanatoriumlaan 20 in Hellendoorn.

Meer informatie vindt u op www.twentedecadente.nl en op Facebook.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer