ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer

Bewaar en gebruik uw ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer.

Nieuwe leden van ZorgAccent PLUS ontvangen na betaling van de contributie van €16,00 eenmalig een ZorgAccent PAS. Bewaar de ZorgAccent PAS goed!

Lid worden ZorgAccent Plus

Met uw ZorgAccent PAS krijgt u voordeel en korting bij de verschillende dienstverleners waar we mee samenwerken. Daarvoor hebben wij altijd uw lidmaatschapsnummer nodig.

Noteer ook bij correspondentie per mail of brief altijd uw lidmaatschapsnummer. Bewaar uw ZorgAccent PAS dus goed! De ZorgAccent PAS wordt 4 keer per jaar gestuurd naar nieuwe leden van het afgelopen jaar.

Als lid geniet u van veel ledenvoordelen

 • Gratis uitleen van loophulpmiddelen bij de uitleenservicepunten van Medipoint-ZorgAccent in verschillende plaatsen: Almelo, Enter, Nijverdal, Tubbergen, Geesteren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Rijssen, en Holten.
 • Korting op de collectiviteitverzekeringen van Menzis, Zilveren Kruis op de basis budget, zeker en exclusief aanvullende verzekering, en Univé op de zorgpolis Goed, Beter en Best polis. Dat scheelt u al gauw € 75,00 op de basisverzekering en aanvullende verzekering per jaar.
 • Korting op de theatervoorstellingen Theater met een toefje zorg in theater Hof 88 in Almelo, ZINiN theater in Nijverdal, Het Punt in Vroomshoop en Parkgebouw in Rijssen.
 • Voordeel en korting op de gemaksservices bij uw thuis zoals: kapper, pedicure en glazenwasser.
 • Voordeel op de bijeenkomsten samen eten en veilig en comfortabel wonen.
 • Korting bij het sporten en bewegen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer