ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer

Bewaar en gebruik uw ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer.

Nieuwe leden van ZorgAccent PLUS ontvangen na betaling van de contributie van €17,50 eenmalig een ZorgAccent PAS. Bewaar uw ZorgAccent PAS goed met een persoonlijk lidnummer! U heeft deze nodig bij het lenen van loophulpmiddelen in de uitleenpunten en Thuiszorgwinkels van Medipoint in heel Nederland!

Lid worden ZorgAccent Plus

Met uw ZorgAccent PAS krijgt u voordeel en korting bij de verschillende dienstverleners waar we mee samenwerken. Daarvoor hebben wij altijd uw lidmaatschapsnummer nodig. Uw ZorgAccent Pas wordt eenmalig verstuurd! Noteer ook bij correspondentie per mail of brief altijd uw lidmaatschapsnummer. Bewaar uw ZorgAccent PAS dus goed!

 • Gratis uitleen van loophulpmiddelen bij de uitleenpunten en Thuiszorgwinkels van Medipoint in heel nederland.
 • Korting op de collectiviteit van de aanvullende verzekering van Menzis, Zilveren Kruis en Unive.
 • Korting op de theatervoorstellingen Theater met een toefje zorg in theater Hof 88 in Almelo, ZINiN theater in Nijverdal, Het Punt in Vroomshoop en Parkgebouw in Rijssen.
 • Voordeel en korting op de gemaksservices bij uw thuis zoals: audicien, opticien, kapper, pedicure en reparatieservice.
 • Voordeel op de themabijeenkomsten van Medipoint over comfortabel wonen.
 • Korting bij het bewegen in een aantal sportscholen in de regio.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer