Zoeken
Lees voor

Services voor uw veiligheid thuis

Veiligheid lijkt vanzelfsprekend.

Als je gezond bent en goed kunt lopen en goed kunt zien is er niets aan de hand. Maar wanneer het allemaal wat minder wordt dan raak je toch wat sneller uit je evenwicht en balans. ZorgAccent PLUS zorgt voor uw veiligheid thuis met hulpmiddelen maar ook buiten de deur.

Veilig en prettig wonen

Veiligheid in en om het huis lijkt vanzelfsprekend. Als u gezond bent, goed kunt lopen en goed kunt zien is er niets aan de hand. Maar wanneer uw ogen wat minder worden dan raak je toch wat sneller uit evenwicht en balans is de ervaring. ZorgAccent PLUS geeft voorlichting over valpreventie en medicijngebruik, veilig thuis wonen met hulpmiddelen en verzorgt keuringen om zo lang mogelijk en gezond in het verkeer actief te blijven.

Meer ZorgAccent PLUS

Voelt u zich wel veilig in en om uw huis? ZorgAccent geeft handige en veilige tips in samenwerking met de Brandweer.

Lees meer

ZorgAccent geeft praktische tips om in 'balans te blijven'. Het accent ligt op behoud van gezondheid en zelfredzaamheid.

Lees meer

Wilt u uw rijbewijs laten verlengen? ZorgAccent verzorgt de medische keuring voor een standaard en groot rijbewijs. Afspraak maken? www.rijbewijskeuringsarts.nl

Lees meer

We willen allemaal graag langer zelfstandig blijven wonen. De zorg- en welzijnshulpmiddelen van Medipoint kunnen daar een positieve bijdrage aan leveren.

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer