Langer zelfstandig met dagbesteding

Onderwerp: dagactiviteiten

Zou u het leuk vinden om weer eens de deur uit te gaan en andere mensen te ontmoeten? Laat uw geheugen u soms in de steek? Of zou u wat meer willen bewegen? Kom dan naar de Dagbesteding van ZorgAccent. Er is er altijd wel één bij u in de buurt. Bent u een echt buitenmens? Dan is een zorgboerderij echt wat voor u!

Weer genieten van uw leven

Door deel te nemen aan dagbesteding kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ieder mens is anders, daarom kijken we samen met u welke activiteit het beste bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u geniet, zich gewaardeerd voelt, sociale contacten opdoet en dat u een dagritme heeft. 

Samen met vaste begeleider uw dag indelen

Bij de start van de dagactiviteiten is een vaste medewerker uw begeleider. Zij gaat regelmatig met u in gesprek over uw ervaringen binnen de Dagbesteding en hoe u uw dag wilt besteden. De begeleider coördineert de afspraken in het kader van uw behandeling en zorgt voor afstemming tussen u en uw behandelaars. Op basis hiervan maken we samen met u afspraken over de invulling van uw dagprogramma. Naast uw begeleider bestaat het behandelteam onder andere uit een verpleeghuisarts, een psycholoog en een maatschappelijk werkende. Waar nodig wordt het behandelteam uitgebreid met een fysiotherapeut, ergotherapeut en/of logopedist. Dit is afhankeljk van uw situatie.

Samen eten

De activiteiten vinden plaats in een huiselijke, gezellige sfeer. Tussen de middag eten we samen (een warm gerecht of een broodmaaltijd). Kunt u niet zelfstandig komen? Dan regelen we vervoer van en naar huis voor u.

Zorgboerderijen

Voor senioren die van het buitenleven houden, is dagbesteding in een landelijke omgeving een uitkomst. Daarom werkt ZorgAccent samen met diverse zorgboerderijen:

Locaties dagbesteding

Aanmelden?

Lees hier meer over de aanmelding en indicatie.

Lees minder Lees meer
Deel of stuur door: