Samen eten met een snufje koken

Na het succes van het kookboek Koken, Net als Thuis met recepten van vroeger organiseert ZorgAccent 'Samen eten met een snufje koken' waarin recepten uit het kookboek gemaakt worden.

Na het succes van het kookboek Koken, Net als Thuis organiseert ZorgAccent Samen eten met een snufje koken. We bereiden nostalgische recepten uit ons kookboek.

Het menu bestaat uit drie gerechten uit grootmoeders tijd met ter afsluiting een kopje koffie/thee en bonbon. Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd en ontmoet anderen uit de buurt of wijk. Ons restaurant heeft plaats voor maximaal 20 reserveringen.

U mag de kok helpen als u dat wilt! Geef dit door bij het aanmelden of u mee wilt helpen met de voorbereidingen, helpen serveren of het maken van het toetje. U kunt het recept ook makkelijk thuis zelf maken.

In verband met het verspreiden van het coronavirus zijn de bijeenkomsten geannuleerd. We hopen zo spoedig mogelijk de bijeenkomsten Samen eten met een snufje koken in Wierden en Rijssen weer te organiseren en u te ontmoeten!

Wat kost het: € 7,50 per persoon. Bent u geen lid van ZorgAccent Plus dan betaalt u € 10,00 per persoon. Contante betaling na afloop diner.

Meer informatie of aanmelden

Aanmelden of meer informatie is mogelijk bij de wijkverpleging of dagbesteding van ZorgAccent in Wierden of Rijssen. Wilt u meehelpen met de voorbereiding van het gerecht? Geef dit bij het aanmelden door. U kunt zich ook aanmelden via T. 088 9881263 of 088 9881265. Bereikbaar werkdagen van 8.30 – 12.30 uur. Of via: plus@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer