Samen eten met een snufje koken

Na het succes van het kookboek Koken, Net als Thuis met recepten van vroeger organiseert ZorgAccent 'Samen eten met een snufje koken' waarin recepten uit het kookboek gemaakt worden.

Na het succes van het kookboek Koken, Net als Thuis organiseert ZorgAccent Samen eten met een snufje koken. We bereiden nostalgische recepten uit ons kookboek.

Het menu bestaat uit drie gerechten uit grootmoeders tijd met ter afsluiting een kopje koffie/thee en bonbon. Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd en ontmoet anderen uit de buurt of wijk. Ons restaurant heeft plaats voor maximaal 20 reserveringen.

U mag de kok helpen als u dat wilt! Geef dit door bij het aanmelden of u mee wilt helpen met de voorbereidingen, helpen serveren of het maken van het toetje. U kunt het recept ook makkelijk thuis zelf maken.

Wanneer en Waar

Wierden: Vrijdag 25 september 2020.
Tijd: 12.00 – 14.00 uur in het restaurant van het Wedervoort Dahliahof te Wierden.
Rijssen: Vrijdag 5 juni 2020
Tijd: 18.00 -20.00 uur in het restaurant van het Stadskwartier te Rijssen.
Wat kost het: € 7,50 per persoon. Bent u geen lid van ZorgAccent Plus dan betaalt u € 10,00 per persoon. Contante betaling na afloop diner.

Meer informatie of aanmelden

Aanmelden of meer informatie is mogelijk bij de wijkverpleging of dagbesteding van ZorgAccent in Wierden of Rijssen. Wilt u meehelpen met de voorbereiding van het gerecht? Geef dit bij het aanmelden door. U kunt zich ook aanmelden via T. (0546) 837296 of 837292. Bereikbaar werkdagen van 8.30 – 12.30 uur. Of via: plus@zorgaccent.nl

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.0

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer