Services voor uw gemak en comfort thuis

Genieten met een vleugje Zorg

U wilt zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde huis blijven wonen. Maar soms merkt u dat bepaalde handelingen en activiteiten u minder makkelijk afgaan. Dan zijn onze services-aan-huis een uitkomst. Zo kunt u bijvoorbeeld een glazenwasser, reparatieservice of onze tuinservice inzetten. En natuurlijk vindt u het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ook hiervoor hoeft u de deur niet uit: onze pedicures en kappers komen graag bij u thuis. Bent u lid van ZorgAccent PLUS dan ontvangt u voordeel of korting op de servicediensten op vertoon van uw ZorgAccent PAS.

Toppers om zo lang mogelijk zelfstandig en gezond te blijven

Genieten met een vleugje Zorg is onze slogan. Of u nou jong, oud, gezond, ziek of mantelzorger bent: we helpen u graag om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en prettig te leven. Om u daarin te ondersteunen kunt u gebruikmaken van onze gemaksservices aan huis. Dat maakt het leven net iets makkelijker.

Informatie of aanmelden
U kunt u aanmelden via onderstaande formulier. Maar het is ook mogelijk bij een aantal gemaksservices om rechtstreeks te bellen met de servicesdienst zoals: glazenwasser, reparatieservice voor electrische apparaten en de schoenreparatieservice aan huis.
Dat is snel en gemakkelijk!

Bent u nog geen lid van ZorgAccent PLUS?
U kunt wel gebruik maken van de gemaksservices aan huis maar U ontvangt geen korting.
Lid worden? Is mogelijk via deze website.

 
  Bent u lid van ZorgAccent PLUS?

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

   Cliënt

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer