Services voor uw gemak en comfort

Genieten met een vleugje Zorg

Genieten met een vleugje Zorg is onze slogan. Of u nou jong, oud, gezond, ziek of mantelzorger bent: we helpen u graag om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en prettig te leven. Om u daarin te ondersteunen kunt u gebruikmaken van onze gemaksservices aan huis. Dat geeft het leven net iets meer comfort, gezelligheid en maakt het iets gemakkelijker!

Gemaksservices aan huis
Het is mogelijk om ondersteuning te vragen voor een pedicure,
Kapster aan huis, opticien, audicien, glazenwasser of reparatieservice aan huis. En natuurlijk vindt u het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ook hiervoor hoeft u de deur niet uit: onze pedicures en kappers komen graag bij u thuis. U krijgt persoonlijke ondersteuning en aandacht zoals u het wenst!

Medische herkeuring voor u rijbewijs nodig?
ZorgAccent heeft een samenwerking met de RijbewijskeuringsArts.nl voor keuring op verschillende locaties. Lukt het niet om op een van de locaties te komen? Dan is het mogelijk in overleg om aan huis te keuren.

 

Informatie of aanmelden
U kunt u aanmelden via onderstaande formulier. Maar het is ook mogelijk rechtstreeks te bellen met de dienstverleners waar we mee samenwerken. Dat is snel en gemakkelijk!

Scrol naar beneden voor meer ZorgAccent PLUS…

Bent u nog geen lid van ZorgAccent PLUS?
Het is mogelijk om gebruik te maken van de gemaksservices maar u ontvangt geen korting.
Lid worden? Is mogelijk via deze website.

 
  Bent u lid van ZorgAccent PLUS?

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

   Medewerker

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een 9.2

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer