Tuin en balkon onderhoudservice

Heeft u ondersteuning nodig bij uw tuinwerkzaamheden? Wij helpen u graag om uw tuin of balkon in orde te maken.

Lekker genieten van uw tuin of balkon? Wilt u graag nieuwe planten in uw tuin of op het balkon? Of heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw tuin? Dan helpen we u graag!
ZorgAccent heeft een samenwerking met Cindy van der Veen voor de kleine tuin en balkon klussen en met React Twente, Re-integratiebedrijf groenvoorziening voor de grote tuinklussen.

Klein tuin of balkon onderhoud nodig?
Onze tuinvrouw komt in Vroomshoop en Geerdijk en zij helpt u graag met kleine klussen voor tuin en balkon zoals, snoeien van kleine buxusboompjes, onkruid verwijderen, bloempakken vullen met plantjes, en schoonmaken van tegels. De duur van de tuinklussen is van minimaal 1.00 uur tot maximaal 3.00 uur per dag. Neemt contact op met ZorgAccent PLUS en stel uw vraag per mail: plus@zorgaccent.nl of vul onderstaande formulier volledig in

Groot tuinonderhoud nodig? – beperkt beschikbaar in de zomermaanden-
De tuinmannen van React Twente zijn gespecialiseerd in groot tuinonderhoud vanaf maximaal 3.00 uur. (-spaar uw kleine tuinklussen op tot groot onderhoud vanaf 3.00 uur per tuinklus-). Zoals onkruid verwijderen, snoeien van boompjes en coniferen, tuinonderhoud bijhouden en schoonmaken van grotere tuinen. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden en de prijzen met Sjaak Wools van React Twente. T. 06 51473504. Plaats : gemeente Hellendoorn
Graag horen wij wat uw wensen zijn zodat we samen kijken wat mogelijk is.

Wat kost het?

Prijs:vanaf € 27,50 per uur in overleg met de tuinman en tuinvrouw en afhankelijk werkzaamheden. Leden ontvangen € 5,00 korting op de tuinklussen op vertoon van uw ledenpas van ZorgAccent.

Waar?

KIein onderhoud: Vroomshoop en Geerdijk.

Groot onderhoud:
Hellendoorn, Almelo, Rijssen, Twenterand.

Informatie en aanmelding

Wilt u meer informatie?
Bel met ZorgAccent PLUS via
T. 088 9881263 of 088 9881265. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-12.30 uur.
  Bent u lid van ZorgAccent PLUS?

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

   Medewerker

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een 9.2

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer